Hradecké Delikatesy – Libečkové pesto se sušenými rajčaty San Marzano 170g

 

Ručně a šetrně vyráběné libečkové pesto je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, GMO a laktózy.

Dostupnost Skladem
135 Kč
   
Kód produktu 674
Výrobce Hradecké Delikatesy
Stránky výrobce hradeckedelikatesy.cz
Kategorie Hradecké Delikatesy
Záruka Dle data spotřeby
 

Co je to a co s tím?
Libečkové  pesto v kombinaci se sušenými rajčaty San Marzano se může zdát poněkud nezvyklé, ale když jsme ho poprvé připravili, ihned nás oslovilo svou nezvyklou chutí. Samozřejmě že musíte mít rádi libeček, který je velmi aromatický a v našich končinách nejvíce používaný především do polévek. Málokdo asi ví, že se k nám dostal z oblasti Afgánistánu a Iránu. V kombinaci s rajčaty San Marzano, je to výborný společník ke grilovanému masu, topince nebo jen tak na čerstvý chléb. Kdo chce, může i klasicky do těstovin. Moc dobré je také třeba přimíchané do rýže, pohanky nebo luštěnin. Rajčata San Marzano jsou vyhlášena svou červenou barvou a výraznou chutí, mají málo semínek, pocházejí z okolí sopky Vesuvu, kde jsou pro ně skvělé podmínky, které vytváří jejich nezaměnitelnou chuť.
 

A co ještě?
Ručně a šetrně vyráběné libečkové pesto je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, GMO a laktózy.

Kam to dát?
Doba trvanlivosti je 12 měsíců. Před otevřením skladujte do teploty 25 °C mimo přímé slunce. Po otevření skladujte v lednici a do 14 dní spotřebujte. Před použitím doporučujeme promíchat do stejnorodé konzistence.

Etiketa
Libečkové pesto se sušenýými rajčaty San Marzano - dochucovací pasta k přímé konzumaci. Hmotnost 170 g Složení: Čerstvý libeček, sušená rajčata San Marzano, česnek, slunečnicový olej, olivový olej a mořská sůl.
Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 14 dní. Minimální trvanlivost do: uvedena na dně výrobku. Výrobek je šetrně pasterován. Vyrobeno v ČR. Může obsahovat zbytky skořápek!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.