Popis
Země původu: Kostarika
Region: San Lorenzo, Tarrazú
Nadmořská výška: 1.450 m n.m.
Zpracování: Honey
Odrůda: Caturra
Producent: La Candelilla Estate
Stupeň pražení: Full city +
La Candelilla Estate je soukromá společnost vlastněná sedmi bratry/švagry (Ricardo Hernandez, Didier Sanchez, Mario Sanchez, Pablo Sanchez, Hugo Naranjo, Mario René Solis a Enrique Rivera). Všichni vlastní 3 až 5 malých farem a kávu si melou v mlýně La Candelilla. Rodina Hernandez obdělává půdu v Tarrazú po pět generací a vyrábí kávu ve stejné oblasti již více než 50 let. Před založením La Candelilla každý sourozenec samostatně obhospodařoval svůj vlastní pozemek a dodával kávu ke zpracování do kooperativního mokrého mlýna.
La Candelilla Estate je dobře známá tím, že byla jednou z prvních mikro-mlýnek v Kostarice v roce 2000 a stala se známou produkcí prané, přírodní a medem zpracované kávy vynikající kvality. Farma pěstuje a experimentuje s různými odrůdami, včetně Caturra, Catuai, Typica, Geisha a SL28. Candelilla byla také jednou z prvních farem v Kostarice, která zavedla africké postele pro proces sušení.
Podobné produkty
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.