Popis
Lyofilizace, neboli sušení mrazem, je nejšetrnější způsob, jakým lze ovoce a další plodiny sušit. Lyofilizované ovoce si tak zachovává svou autentickou chuť i výživové hodnoty. K výrobě 100g lyofilizovaného ovoce je potřeba 1 kilogram čerstvého ovoce.
- Mrazem sušené ovoce.
- Neslazené, nesířené.
- Na výrobu bylo použito 200g čerstvého ovoce.
- Složení: jahody lyofilizované, maliny lyofilizované, klikva lyofilizovaná,
- Země původu: Čína, Srbsko
- ALERGENY: Produkt neobsahuje žádné alergeny.
- Skladujte v suchu a temnu. Po otevření doporučujeme zpracovat co nejdříve nebo opět co nejlépe uzavřít.
- Lyofilizované produkty do sebe rády vstřebávají okolní vlhkost, což může mít vliv na trvanlivost, chuť či strukturu ovoce.
-
Výživové údaje na 100g: Energie 346,6 kcal, Rostlinné tuky 9,3 g, Bílkoviny 5,4 g, Sacharidy 61 g, Vitamíny B1, B2, B3, B6, C, E ,K, Vláknina 26,6 g, Sůl 0,02 g.
Podobné produkty
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.