Popis
Lyofilizace, neboli sušení mrazem, je nejšetrnější způsob, jakým lze ovoce a další plodiny sušit. Lyofilizované ovoce si tak zachovává svou autentickou chuť i výživové hodnoty. K výrobě 100g lyofilizovaného ovoce je potřeba 1 kilogram čerstvého ovoce.
- Mrazem sušené ovoce.
- Jednodruhové, neslazené, nesířené.
- Na výrobu bylo použito 200g čerstvého ovoce.
- Složení: višně lyofilizované
- Země původu: Neměcko
- ALERGENY: Produkt neobsahuje žádné alergeny.
- Skladujte v suchu a temnu. Po otevření doporučujeme zpracovat co nejdříve nebo opět co nejlépe uzavřít.
- Lyofilizované produkty do sebe rády vstřebávají okolní vlhkost, což může mít vliv na trvanlivost, chuť či strukturu ovoce.
-
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 348kcal, Rostlinné tuky 3 g, Bílkoviny 6 g, Sacharidy 81 g, Tuky 3 g.
Podobné produkty
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.