Popis
Lyofilizace, neboli sušení mrazem, je nejšetrnější způsob, jakým lze ovoce a další plodiny sušit. Lyofilizované ovoce si tak zachovává svou autentickou chuť i výživové hodnoty. K výrobě 100g lyofilizovaného ovoce je potřeba 1 kilogram čerstvého ovoce.
- Mrazem sušené ovoce.
- Neslazené, nesířené.
- Na výrobu bylo použito 200g čerstvého ovoce.
- Složení: jahody lyofilizované, švestky lyofilizované, višně lyofilizované,
- Země původu: Čína, Německo, Srbsko
- ALERGENY: Produkt neobsahuje žádné alergeny.
- Skladujte v suchu a temnu. Po otevření doporučujeme zpracovat co nejdříve nebo opět co nejlépe uzavřít.
- Lyofilizované produkty do sebe rády vstřebávají okolní vlhkost, což může mít vliv na trvanlivost, chuť či strukturu ovoce.
-
Výživové údaje na 100g: Energie 357 kcal, Rostlinné tuky 2,13 g, Bílkoviny 5,12 g, Sacharidy 77,6 g, Vitamíny A, B6, C, E, K, Vláknina 16,4 g, Sůl 0,04 g.
Podobné produkty
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.