Světle pražená káva

Chuťový profil kávy výrazně ovlivňuje mimo jiné také způsob pražení. Dva nejzákladnější faktory, které u chuti vnímáme, je hořkost a kyselost. Čím tmavěji je káva napražená, tím více je potlačena acidita a hořkost je výraznější.

U světleji pražené kávy je specifické květinové a ovocné aroma, karamelové tóny, a také výraznější acidita. Káva si také zachovává širší paletu původních chuťových vlastností.

Takto praženou kávu ocení hlavně milovníci alternativních způsob přípravy, jako je filtrovaná káva. A je už na vás, zda používáte dripper, aeropress, chemex či některou z dalších alternativních způsobů.  

 

Nejprodávanější

119
1201119120
Značky

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem

     
  • Káva na filtr Etiopie Yirgacheffe Grade 2 MOMENTÁLNĚ NEDOSTUPNÉ Kód: 9885/100/VEL
    Káva na filtr Etiopie Yirgacheffe Grade 2
    Momentálně nedostupné

    100% arabika

    V chuti této kávy můžete nalézt bílé hrozny, šípek a arašídy.





    *fotografie jsou pouze ilustrační, přesný název kávy a chuťový profil se mohou lišit


    od 119 Kč
    Značka: APe Pražírna a balírna Záruka: Dle data spotřeby
  • Káva na filtr Malawi Mapanga AA MOMENTÁLNĚ NEDOSTUPNÉ Kód: 9795/100/VEL
    Káva na filtr Malawi Mapanga AA
    Momentálně nedostupné

    MOMENTÁLNĚ NEDOSTUPNÉ

     

    100% arabika

     

    V chuti této kávy můžete nalézt panelu, černý čaj a meruňky.


    telo-2


    *fotografie jsou pouze ilustrační, přesný název kávy a chuťový profil se mohou lišit


    od 119 Kč
    Značka: APe Pražírna a balírna Záruka: Dle data spotřeby

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem