Výběrová káva
Výběrová káva musí splňovat řadu kritérií. Záleží na místě, kde se pěstuje . Také počasí a obsah živin v půdě velmi ovlivňují chuťový profil. Důležitá je jak starost o kávovníky, tak i způsob sběru.
Po zpracování a usušení prochází zelená kávová zrnka tříděním, testy kvality a degustací. Body se zapisují do degustační tabulky a sčítají. Výběrová káva musí mít více jak 80 bodů z celkových 100. Kvalita kávy se hodnotí v rámci bodového hodnocení SCA (Specialty Coffee Association).
Nejprodávanější
-
KÁVA HONDURAS Maragogype Natural Anaerobic Santa Barbara Forest Coffee – Sklademod 175 Kč
AKČNÍ CENA* 100g 175 Kč (219 Kč) 250g...
-
KÁVA SALVADOR Pacamara Finca El Cerro – Sklademod 159 Kč
AKČNÍ CENA* 100g 159 Kč (199 Kč) 250g...
-
KÁVA HONDURAS Geisha Washed Santa Barbara Forest Coffee – Momentálně nedostupnéod 143 Kč
MOMENTÁLNĚ NEDOSTUPNÉ AKČNÍ CENA* 100g...
Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem