Výběrová káva
Výběrová káva musí splňovat řadu kritérií. Záleží na místě, kde se pěstuje . Také počasí a obsah živin v půdě velmi ovlivňují chuťový profil. Důležitá je jak starost o kávovníky, tak i způsob sběru.
Po zpracování a usušení prochází zelená kávová zrnka tříděním, testy kvality a degustací. Body se zapisují do degustační tabulky a sčítají. Výběrová káva musí mít více jak 80 bodů z celkových 100. Kvalita kávy se hodnotí v rámci bodového hodnocení SCA (Specialty Coffee Association).
Nejprodávanější
-
Tátova káva Colombia Finca El Paraiso Tropical 250 g – Skladem599 Kč
100% arabika V chuti této kávy můžete nalézt tóny meruněk, švestek a...
-
Mexiko Ojo de Agua - Cup of Excellence – Skladem799 Kč
100% arabika Ochutnejte jedinečnou mexickou kávu, která se umístila na...
-
Káva Salvador Pacamara Finca El Cerro – Sklademod 199 Kč
100% arabika V chuti této kávy můžete nalézt mléčnou čokoládu, třešně...
-
Káva Honduras Geisha Natural Santa Barbara Forest Coffee – Momentálně nedostupnéod 179 Kč
100% arabika V chuti této kávy můžete nalézt lesní jahody, karamel a...
Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem