Popis
Tmavá čokoláda z výběrových kakaových bobů z oblasti Semuliki Forest v Ugandě s kávou. Do čokolády přidali dvě výběrové africké kávy Kenya Massai a Ethiopia Suke. Vychutnejte si dokonalé propojení ovocných chuťových tónů v této limitce.
Organické kakaové boby z oblasti Semuliki Forest pocházejí z menších farem, jsou centrálně fermentovány 6-7 dní a sušeny na slunci 6-8 dní. Najdete v nich chuťové tóny karamelu a fíků.
Kávová sklizeň Kenya Massai pochází z malých farem umístěných ve středu země, jižně od Mount Kenya, na vysokých náhorních plošinách Kiambu, dosahující nadmořské výšky 1900 m n. m. V této kávě najdete chuťové tóny rebarbory, maliny a limetky. Druhá káva je z etiopské farmy Suke Quto z regionu Guji. Najdete v ní chuťové tóny mandarinky, jasmínu a čokolády.
Složení: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, káva 8%.
Obsah kakaového sušiny nejméně 70 %
Hmotnost: 50 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.